29. november 2007 - 221 dager igjen...

Om 221 dager har jeg vært gift i ett år - du verden som tiden flyr...

28. november 2007 - Julen er her...

Nå er det jul igjen
Og nå er det jul igjen
Og den har vært her siden påske

Og det er nesten sant
Ja, det er nesten sant
For derimellom er det vårHvilken poet han er , denne mannen...

27. november 2007 - Universitetet

Da var jeg på universitetet igjen, og derfor har jeg tid til å skrive litt.

Gode grunner for gruppeveiledning:
* Flere innspill
* "Kjøre" prosesser
* Rasjonelt
* Kompetanseheving
* Støtte
* Mer forpliktende
* Lære av andre
* osv...

Interessant?

Joda, men universitetet er og blir som en høgskole. Her er intet nytt når det gjelder gøyheten i læringsaktiviteten. Her er det en foreleser foran, litt spenstig som bruker powerpoint, ganske spenstig som tør å spørre om innspill... Altså ganske dristig til å være en høgskole - og alt for dristig til å kunne være universitet. Men: Mer enn kjedelig nok til å kunne være et universitet.

Vel, vel. Noe nytt er sikker tært - noe nytt om hvordan jeg aldri skal bli.PS: Dersom noen universitetsfolk skal komme i skade for å lese dette, får de ha meg unskyldt...

14. november 2007 - Facebook

Nå har jeg akkurat vært innom på Facebook... og det kvalifiserer til å skrive litt her...

Hva har skjedd på ansiktsboka siden sist? Aner ikke, bortsett fra at noen jeg ikke kjenner har ønsket å bli venner med meg, noen jeg helst ikke vil kjenne har invitert meg til nettpoker og noen skal ha meg til å legge til nye funksjoner og dingsebomser i fjesboka.

Må ærlig og oppriktig si at jeg ikke fatter bæret av tryneboka.

Vel, vel.

Det kan jo være en flott dag på tross av digitale minnebøker - for meg er dagen ikke helt den samme uten, den er bedre uten. (den satt, tenker jeg)PS: På Facebook kan jeg registrere på et kart hvor i verden jeg har vært - det er det eneste gøye med boka...

Psykologirapport (8)

Og nå til det alle lurer mest av alt på i forhold til testing. Er denne mannen smart - hva slags IQ kan han ha, og hva er egentlig IQ... Den som leser får ikke svar på alt dette:

"Allmenn intellektuell fungering:
Den generelle evneprøven WAIS-III viser svært gode intellektuelle ressurser, langt over normalområdet for alder, tilsvarende 99,9 prsentiler testen sett under ett. Han gjør det noe bedre på utføringsoppgavene (99,9 prsentil) enn på verbaloppgaven (99,0 persentil), men ingen forskjell ut over normalt. Testen viser meget gode resultater både hva gjelder verbalforståelse, arbeidsminne, perseptuell organisering og prosesseringshastighet."

Dett var dett.
Følg med, følg med.
Kanskje kommer det utdrag fra konklusjonen - vi får se hvor sultne dere er på å få vite det, kjære lesere.