21. september 2008 - Mon tro...

Nok en gang er det søndag - og nok en gang er søndagsrevyen over (les: 12 timer til jobb!) Og mer er det ikke å si om den saken...

Så en annen ting: Båtsesongen nærmer seg slutten, og i morgen skal Nidelven på land. Det skal bli bra å få den på et trygt sted, men nå håper jeg på drittvær i høstferien.

Ellers har jeg ikke noe å skrive om - mon tro hvorfor jeg da skriver!

16. september 2008 - Linux

Gjett hva jeg har kjøpt...

En bitte bitte bitte bitte liten PC som kjører på Linux :)

Nå har jeg altså windows, mac og linux... Kanskje dette kaoset gir meg behov for å skrive mer på bloggen. (det hadde vært noe det)!

(Ellers er det 4, kanskje 5 eller 11 skrivefeil i dette innlegget. Hvilke er det - ingen premier... ...og ja: Dette er skrevet på den bitte bitte bitte bitte lille Asus-maskinen...)

1. september 2008 - iPhone

Endelig er den her - iPhone! Eller det vil si: endelig har jeg hevet meg på "bølgen" (som det heter...) iPhone er egentlig gøy - den er jo oppladbar! For noen av oss barnslige guttunger er det kriterie nok for å være gøy :)

Og ja: Dette innlegget er skrevet på iPhonen - med to tomler!

WOW !!!


(skal si mannen bruker tegnsettingen kreativt! Utropstegn skal jo brukes med omhu :) - og mannen behersker smilies oxo - og fancy ungdomsforkortelser! Wow (og da mener jeg ikke dataspillet som tar nattesøvnen fra store deler av den oppvoksende slekt!) )