Sommerferie

Kanskje du lurer på hvorfor jeg plutselig er blitt så aktiv på denne bloggen - det er jo sommerferie. Om ikke jeg har annet å gjøre - joda, men jeg kan jo ikke bare forberrede bryllup.

Hva med en føljetong om bryllupstanker og forberredelsesrefleksjoner? Vil dere at det skal komme noe sånt på bloggen min - bare si fra.

Til slutt: Jeg skal begynne å øve på touch (altså å skrive uten å se på tastaturet), så det kan nok bli littegranne mer stavefeil enn vanlig ... ha langmodighet med meg ...

Psykologirapport

I vinter var jeg så heldig å bli testet 15 timer hos psykolog. Slapp av: Det var kognitive tester - er det noen hjernefunksjoner som ikke er helt på plass - altså ikke sånne tester om hvorvidt jeg var gal eller ikke.

Her kommer noen utdrag fra psykolograpporten:

"Pasienten ble testet med et utvalg tester for verbal funksjon og hukommelse (CVLT, WMS-R Logisk hukommelse I og II, Setningshukommelse), visupatial funksjon / visuell hukommelse (REY Complex Figure Test and Recognition Trial, Benton), Psykomotorisk tempo (Stroop), oppmerksomhet, konsentrasjon og impulskontroll (CPT, PASAT, d-2-testen), eksekutive funksjoner (Wisconsin Card Sorting Test, deltester fra D-KEFS: Trial Making Test, Tårnet, Ordtak, 20 spørsmål, Mønsterflyt, Verbal flyt, Begrepsforståelse), motorikk (pegboard, fingertapping), evneprøve (WAIS-III)."

... nå er dere vel spente på resultatet ... følg med, følg med ...

Eksamen (2)

Så var resultatet der. Som forventet. A.
Vel, vel. Jeg må være sinnsykt flink til tilpasset opplæring...

51 sider var altså ingen hevn over HiA, det er å betrakte som en velsignelse!

Ellers: Det på tide med en del nye spalter. Følg med, følg med!

Ellers 2: Det er første ånklie feriedag i dag!

det er sommer det er sol og det er torsdag

Så var dagen her igjen - torsdagen, denne fjerde dagen i uka, dagen da det nermer seg helg og dagen da butikkene i byen har langåpent. Men det var ikke det jeg tenkte på. Dette tenkte jeg på:

Hva gir man i morgengave...


(Ellers har jeg tenkt på hva jeg bør tenke på siden jeg har tenkt å skifte jobb - tenk det dere!)

eksamen

Da var det levert, dette dokument som skal bevise at jeg er flink...
Flink til tilpasset opplæring!

...og hvis ikke jeg er flink, er hevnen at oppgaven er på 51 sider!
Stakkars HiA om de ikke gir meg en A!