4. september 2007 - kan Spiderman bo i Kristiansand?

None spørsmål er det mange som stiller seg (for eksempel hvorfor jeg skriver "none" når det heter "noen"...).

Et spørsmål ikke så mange stiller seg er hvorfor ikke Spiderman bor i Kristiansand. Det hadde jo vært kult! Vår egen superhelt svevende gjennom luften - "JAVEL" ville han (eller henne - for det kunne jo vært en kvinne i mannsdrakt...) ropt ut gjennom luften.

Og kjeltringene (og der Spiderman (eller andre superhelter) er, er det bare none (nå skreiv han det igjen...) få skurker - også disse er forkldt og maskert - og alle vet hvem de er...) ville skjelve i benplaggene sine.

Jeg kan tydelig se det for meg: Nedover Kongens, en stor sving rundt tinghuset og nedover Skippergata bærer det før han (eller henne) igjen tar en turn ved Domus (eller Coop Mega som det heter så moderne) og bortover Elvegata før han tar en pust i Bryggebakken... (om jeg er godt kjent med gatene i Kvadraturen? Neppe!)

Men stopp: Hvordan kan superhelten svinge seg fra hus til hus - når husene kun er i noen få etasjers høyde. Ser du for deg Spiderman i Posebyen? Det er mye sannsynlig at han ville slitt hull på klærne sine, eller det er det vel ikke: En superhelt har selvfølgelig supertøy som ikke det slites hull i - på tross av de lave husene.

Nei. Hadde Spiderman bodd i  Kristiansand hadde han svirret rundt tinghuset, tatt beina fatt over Festningsgata og over torvet for så å henge å kirketårnet. Og skulle han prøve seg på en svevetur over til biblioteket, ville han trenge hjelp fra brannvesenet for å vikle seg ut av trærne som står der...

Spiderman: Hvis du leser dette: Ikke kom til Kristiansand! This town ain't tall enough for you!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5517521